Zakelijke klanten

Oud ijzer

Flexibel en betrouwbaar

Uw partner in oud ijzer

Voor een professionele afvoer van uw oud ijzer bent u bij Visser Assen Recycling aan het juiste adres. Of het nu om ferro- of non-ferro metalen gaat, een eenmalige of periodieke afvoer; wij handelen het graag voor u af. U kunt rekenen op een betrouwbare prijs voor uw oud ijzer, en we kunnen onze werkwijze feilloos afstemmen op uw wensen. Bij Visser Assen Recycling is uw oud ijzer in goede handen!

Uw oud ijzer verkopen

Wilt u uw oud ijzer verkopen aan Visser Assen Recycling? Ontdek onze scherpe oud ijzer prijs en vraag direct een offerte aan. Of bel voor meer informatie!

GRatis offerte 0592 37 03 78
Maatwerk als specialisme

Voor ieder bedrijf een passende aanpak

Bij Visser Assen Recycling zijn we niet alleen goed in het recyclen van oud ijzer. We spelen logistiek ook graag in op de dagelijkse praktijk binnen uw bedrijf! Of u nu een metaal-, constructie-, productie-, carrosserie-, garage- of sloopbedrijf runt, wij zorgen dat we uw business door en door kennen en stemmen onze werkwijze moeiteloos af op uw wensen.

U bepaalt

Oud ijzer inleveren of laten ophalen

Oud ijzer verkopen kan bij ons op verschillende manieren. We kunnen uw oud ijzer eenmalig of op reguliere interval bij u ophalen, maar oud ijzer inleveren op onze locatie is ook geen enkel probleem. U bepaalt welke werkwijze het beste bij uw business past! Ook een combinatie van oud ijzer inleveren en op laten halen is mogelijk. We bespreken graag uw wensen in een verkennend gesprek.

Neem contact op
Diverse metalen

Ferro- en non-ferro metalen

Werkt u regelmatig met non-ferro metalen? Naast oud ijzer verkopen kan ook de verkoop van non-ferro metalen interessant zijn voor uw bedrijf. Denk hierbij aan koper, aluminium, zink of messing. Maar ook elektromotoren en accu’s kunnen we voor u afvoeren. Wij halen alle soorten metalen voor u op en zorgen dat u er een nette prijs voor krijgt.

Welke materialen Visser Assen voor u kan recyclen? We geven u graag een idee van de mogelijkheden.

Marktconforme tarieven

Altijd een nette oud ijzer prijs

De oud ijzer prijs die we hanteren, is afhankelijk van de marktwaarde per kilo. U weet bij ons zeker dat u een realistische prijs krijgt voor uw materialen: daar zijn we open en transparant in. Voor de oud ijzer prijs werken we met dagprijzen, die we open en eerlijk naar u communiceren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Flexibiliteit voorop

Eigen wagenpark en containerservice

Door het vervoer van uw oud ijzer in eigen beheer te houden, kunnen we u te allen tijde de beste service leveren. We kunnen snel inspringen op de wensen van dat moment, en uw oud ijzer relatief voordelig bij u ophalen. Dankzij onze uitgebreide vloot vrachtwagens en containers zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt!

Wilt u op reguliere basis uw oud ijzer verkopen? Dan heeft Visser Assen Recycling ook een handige containerservice voor u.

Meer over containerservice
Andere services

Een complete oplossing voor al uw recycling

Naast oud ijzer verkopen kunnen wij u als bedrijf vele andere interessante diensten bieden. Ook voor de recycling van uw papier en karton bent u bijvoorbeeld bij ons aan het juiste adres. En wilt u archiefstukken veilig en netjes laten vernietigen? Ook daar hebben we een gecertificeerde werkwijze voor. Informeer naar de mogelijkheden!

Recycling papier & karton Archiefvernietiging
Uw expert in metaalafval

Over Visser Assen Recycling

Al meer dan 80 jaar is Visser Assen Recycling een begrip in het verzamelen, scheiden en recyclen van tal van materialen. Of u nu oud ijzer wil verkopen, of papier wil laten recyclen: wij staan voor u klaar met onze kennis en expertise. Onze complete service maakt ons een aantrekkelijke partner voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Contact
gratis offerte

Waar kunnen wij u mee helpen?