Professionele en betrouwbare archiefvernietiging

Is de wettelijke bewaarperiode van uw archiefstukken verstreken en zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat uw archief kan vernietigen? Visser Assen recycling b.v is al jaren gespecialiseerd in snelle en vakkundige archiefvernietiging. We zijn ISO 90001:2015 gecertificeerd en voldoen aan alle door de overheid gestelde veiligheidsnormen. Zo kunt er er gerust op zijn dat gevoelige en vertrouwelijke bedrijfsinformatie snel wordt vernietigd en niet op straat komt te liggen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Eenmalige of structurele archiefvernietiging 

Eenmalig een kleine of grote hoeveelheid archiefstukken laten vernietigen? Of wilt u gearchiveerde informatie op frequente basis laten vernietigen, zodat uw archiefruimte overzichtelijk en opgeruimd blijft? Visser Assen is u graag van dienst. In geval van structurele archiefvernietiging kunnen we met u een vaste dag inplannen, waarop het archiefmaterieel wordt opgehaald. Tot die tijd wordt materieel bewaard in veilige, afgesloten containers. Nadat we de containers hebben geleegd brengen we het materieel direct naar een speciale vernietigingslocatie.

Waarom Visser Assen voor uw archiefvernietiging?

✓ Datavernietiging volgens DIN norm 66399
✓ In lijn met algemene verordening gegevensbescherming privacywetgeving
✓ Materialen worden zoveel mogelijk gerecycled
✓ Uitstekende service en klantgerichtheid

Overige diensten

Naast archiefvernietiging zijn wij ook gespecialiseerd in recycling van oud papier en karton, en het ophalen van van oud ijzer en ander metaalafval.

Meer weten? Neem contact met ons op!