Snelle en veilige archiefvernietiging

Is de wettelijke bewaarperiode van uw archiefstukken verstreken en zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat uw archief kan vernietigen? Visser Assen recycling B.V. is al jaren gespecialiseerd in snelle en vakkundige archiefvernietiging. We zijn ISO 90001:2015 gecertificeerd en voldoen aan alle door de overheid gestelde veiligheidsnormen. Archiefvernietiging vindt plaats gebeurt in een afgesloten, beveiligde ruimte. U kunt er dus gerust op zijn dat vertrouwelijke informatie en gegevens snel én veilig worden vernietigd. Visser Assen vernietigt zowel papieren archieven als digitale datadragers. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

  • Papier vernietigen
  • Documenten vernietigen
  • Harde schijf vernietigen
  • Datadrager vernietigen

Waarom Visser Assen voor uw archiefvernietiging?

Omdat u niet wilt dat vertrouwelijke of persoonlijke informatie op straat belandt, zoekt u een partij zoekt die voldoet aan de strengste eisen en wetgevingen op het gebied van archiefvernietiging. Bij Visser Assen staan veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel en heeft u deze garantie.

  • Datavernietiging volgens DIN norm 66399 ✓
  • In lijn met algemene verordening gegevensbescherming privacywetgeving ✓
  • Materialen worden zoveel mogelijk gerecycled ✓
  • Uitstekende service en klantgerichtheid ✓

Een oplossing die past bij uw organisatie 

Het maakt niet uit of u eenmalig, of structureel archiefstukken wilt laten vernietigen, zodat uw archiefruimte overzichtelijk en opgeruimd blijft. Visser Assen is u graag van dienst. Desgewenst kunnen we met u een vaste dag inplannen om materieel op te halen. Tot die tijd kunt u archiefstukken bewaard in onze veilige, afgesloten containers. Voor papierstromen maken we voornamelijk gebruik van makkelijk te verplaatsen rolcontainers met een security-slot. Containers met een inhoud van 120 of 240 liter zijn in het algemeen zeer geschikt voor de dagelijkse papierstromen binnen kantoren of afdelingen. Grotere en kleinere en containers zijn ook leverbaar, voor een aanpak afgestemd op uw organisatie.

Overige diensten

Naast archiefvernietiging zijn wij ook gespecialiseerd in recycling van oud papier en karton, en het ophalen van van oud ijzer en ander metaalafval.

Wilt u meer weten of zoekt u een oplossing op maat? Neem dan contact met ons op.