Archiefvernietiging

Huur (optioneel) bij ons een container.

Container vol? Wij komen deze halen of omruilen.

De inhoud wordt discreet vernietigd.

U ontvangt een bewijs van vernietiging volgens ISO-normering.

Snelle en veilige archiefvernietiging

Is de wettelijke bewaarperiode van uw archiefstukken verstreken en zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat uw archief kan vernietigen? Visser Assen Recycling B.V. is al jaren gespecialiseerd in snelle en vakkundige archiefvernietiging. We zijn ISO 90001:2015 gecertificeerd en voldoen aan alle door de overheid gestelde veiligheidsnormen.

Archiefvernietiging vindt plaats in een afgesloten, beveiligde ruimte. U kunt er dus gerust op zijn dat vertrouwelijke informatie en gegevens snel én veilig worden vernietigd. Visser Assen vernietigt zowel papieren archieven als digitale datadragers. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

  • Datavernietiging volgens DIN norm 66399 
  • In lijn met algemene verordening gegevensbescherming privacywetgeving
  • Materialen worden zoveel mogelijk gerecycled
  • Uitstekende service en klantgerichtheid

Een oplossing die past bij uw organisatie

Het maakt niet uit of u eenmalig of structureel archiefstukken wilt laten vernietigen, zodat uw archiefruimte overzichtelijk en opgeruimd blijft. Visser Assen Recycling is u graag van dienst. Desgewenst kunnen we met u een vaste dag inplannen om materiaal op te halen. Tot die tijd kunt u archiefstukken bewaren in onze veilige, afgesloten containers. Voor papierstromen maken we voornamelijk gebruik van makkelijk te verplaatsen rolcontainers met een security-slot. Containers met een inhoud van 240 tot 660 liter liter zijn in het algemeen zeer geschikt voor de dagelijkse papierstromen binnen kantoren of afdelingen. Grotere en kleinere en containers zijn ook leverbaar, voor een aanpak afgestemd op uw organisatie.

Visser Assen Recycling staat voor: