Voor de particulier

Oud ijzer

Inleveren of laten ophalen

Hét adres voor uw oud ijzer

Heeft u oud ijzer thuis dat alleen maar in de weg ligt? Door het te recyclen, kunt u er een leuk zakcentje aan verdienen. En uw oud ijzer op de juiste manier laten afvoeren is natuurlijk ook de beste keuze voor het milieu!

Of het nu om non-ferro metalen of oud ijzer gaat: Visser Assen Recycling helpt u graag van uw metaalafval af en zorgt dat het op een verantwoorde manier afgevoerd en verwerkt wordt. Op naar een nieuw leven!

Meer weten?

Wilt u oud ijzer inleveren of wilt u dat we uw oud ijzer ophalen? Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Of vraag direct een gratis offerte aan!

GRatis offerte 0592 37 03 78
Gemak en service

Oud ijzer ophalen

Vormt het vervoer van uw oud ijzer een probleem? Niet bij Visser Assen Recycling. Wij hebben namelijk een eigen wagenpark, waarmee we u altijd van dienst kunnen zijn. Door het gebruik van eigen containers is oud ijzer ophalen voor ons bijzonder eenvoudig. Over de logistiek hoeft u zich dus geen zorgen te maken!

Brengen wanneer u wilt

Oud ijzer inleveren

Oud ijzer inleveren kunt u bij ons ook op eigen gelegenheid doen. Als u eigen vervoer heeft, kunt u bij ons op locatie uw oud ijzer inleveren op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. Zonder afspraak!

We wegen uw oud ijzer op onze gespecialiseerde weegbrug, die een capaciteit tot 60 ton aankan. We rekenen direct met u af en u krijgt dus direct de opbrengsten mee naar huis!

Wat levert het op?

Oud ijzer prijs

De oud ijzer prijs van het moment bepaalt hoeveel uw ingebrachte oud ijzer precies oplevert. Daarnaast zijn de kwaliteit van het metaal en uiteraard het gewicht bepalend voor de opbrengsten. De oud ijzer prijs is dus variabel per levering. U kunt erop rekenen dat we altijd eerlijke prijzen hanteren, die volledig marktconform zijn. Een vertrouwd adres!

Elk metaal is welkom

Ook voor non-ferro metalen

Wilt u materialen kwijt die strikt genomen niet onder oud ijzer vallen? Ook non-ferro metalen zijn bij ons van harte welkom. Of u ze nu wil laten ophalen of ze zelf wil inleveren: wij zorgen voor een vakkundige recycling. En voor een goede prijs!

Bij non-ferro metalen kunt u onder meer denken aan

Ook bij ons in te leveren

Scheiden en hergebruiken

Wat gebeurt er met mijn oud ijzer?

Komt u oud ijzer inleveren of halen we het bij u op? Dan gaat het rechtstreeks naar onze sorteerlocatie, waar de verschillende metalen zoveel mogelijk van elkaar gescheiden worden. Door de metalen in uw afval te categoriseren, wordt het eenvoudiger om de materialen op een goede manier te recyclen. En kunnen uw oude materialen een nieuw leven tegemoet!

  1. Vervoer naar onze locatie
  2. Sorteerproces
  3. Klaar voor hergebruik
Particulieren én bedrijven

Ook voor de zakelijke markt

Wilt u als bedrijf oud ijzer laten afvoeren? Ook dat is mogelijk bij Visser Assen Recycling. We hebben alles in huis om uw oud ijzer professioneel te recyclen. Of het nu om een eenmalige donatie, of om regelmatige afvoer gaat. Onze zakelijke klanten zijn voornamelijk metaal-, constructie-, productie-, carrosserie-, garage- en sloopbedrijven. Ontdek wat we voor uw bedrijf kunnen doen!

Oud ijzer zakelijk
Uw expert in metaalafval

Over Visser Assen Recycling

Al meer dan 80 jaar is Visser Assen Recycling een begrip in het verzamelen, scheiden en recyclen van tal van materialen. Niet alleen oud ijzer en non-ferro vinden bij ons een goed heenkomen, ook voor de recycling van papier en karton kunt u bij ons terecht. Onze ISO 9001 certificering maakt ons een toonbeeld van kwalitatief en betrouwbaar ondernemerschap.

gratis offerte

Waar kunnen wij u mee helpen?