inkoop & recycling

Metalen & non-ferro

Bedrijven & particulieren

Non-Ferro en oud ijzer inleveren?

Heeft u oude metalen liggen waar u nog wat aan wilt verdienen? Dan is Visser Assen Recycling u graag van dienst. Wij verzamelen verschillende soorten metaalafval, en recyclen zowel oud ijzer als non-ferro metalen.

We zijn met name geïnteresseerd in metaalafval van metaal-, constructie-, productie-, carrosserie-, garage- en sloopbedrijven.

Inleveren of laten ophalen

Wilt u uw oud ijzer inleveren? Dat kan bij ons. Wilt u liever dat wij uw oud ijzer komen ophalen? Door ons eigen wagenpark zijn wij enorm flexibel.

GRatis offerte 0592 37 03 78
iso gecertificeerd

Visser Assen recyclet voor u

Visser Assen recyclet een hoop. Daarom hebben wij onderstaand een overzicht gemaakt. Wij halen uw oud ijzer of non-ferro metalen op. Visser Archief is ISO gecertificeerd. Door ons eigen wagenpark zijn wij enorm flexibel als u uw oud ijzer wilt laten ophalen.

Gratis offerte
Dagprijs & direct geld

Laat uw Non-Ferro & Oud ijzer door Visser Assen recyclen

Opgehaald metaalafval wordt naar onze sorteerlocatie vervoerd, waar de verschillende metalen zoveel mogelijk van elkaar worden gescheiden. Dit scheiden van oud ijzer en de oude Non-Ferro metalen maakt het eenvoudiger om de metalen te hergebruiken. Metalen objecten die niet in zijn geheel kunnen worden hergebruikt, zullen uiteindelijk worden gebruikt bij het verwerken van metalen tot nieuwe producten.

We kijken altijd naar uw behoefte, hoeveelheid, frequentie en manier van afvalscheiding, om u op passende wijze te kunnen bedienen. Hierop passen we het gebruik van containers en baksystemen ook op aan. Bij bedrijfsmatig gebruik is het plaatsen van een container door Visser Assen ook mogelijk. Welke prijs u voor oud ijzer en Non-Ferro metalen ontvangt, is afhankelijk van de dagprijzen en de kwaliteit en kwantiteit van de oude metalen.

gratis offerte

Waar kunnen wij u mee helpen?