Uw vertrouwelijk papier vernietigen?

Visser Assen laat uw vertrouwelijk papier vernietigen. Wij zijn ISO gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring.

Snel en veilig vertrouwelijk papier vernietigen?

Vertrouwelijk papier vernietigen omdat de wettelijke bewaarperiode van de archiefstukken is verstreken? Visser Assen Recycling B.V. is al jaren gespecialiseerd in het snel en veilig vertrouwelijk papier vernietigen. Wij Zijn ISO 90001 gecertificeerd en voldoen aan alle door de overheid gestelde veiligheidsnormen.

Het vernietigen van uw vertrouwelijk papier wordt gedaan in een afgesloten en beveiligde ruimte. U weet hierdoor dus zeker dat dat uw vertrouwelijke gegevens en informatie snel en veilig worden vernietigt. Visser Assen doet zowel aan vertrouwelijk papier vernietigen als digitale datadragers vernietigen.

Wilt u uw vertrouwelijk papier vernietigen? Neem dan contact met ons op!

Vertrouwelijk papier vernietigen binnen uw organisatie

Wilt u eenmalig of structureel uw vertrouwelijk papier vernietigen? Dit kan allebei bij Visser Assen. Zou u uw vertrouwelijk papier willen laten ophalen op een vaste dag. Ook dit kunnen we in overleg met u doen. Tot die tijd kunt u uw vertrouwelijk papier bewaren in onze veilige, afgesloten containers.

Voor het vertrouwelijk papier vernietigen worden algemeen containers gebruikt met een inhoud van 240 tot 660 liter, deze zijn zeer geschikt voor de dagelijkse papierstromen binnen kantoren en afdelingen. Mocht uw organisatie hiervan afwijken dan kunnen wij voor uw vertrouwelijk papier ook grotere of kleinere containers leveren. Voor elke hoeveelheid vertrouwelijk papier kunnen wij voor u een oplossing bedenken!

Container huren voor vertrouwelijk papier? Neem gerust contact op.

Neem contact met ons op!

Soorten vertrouwelijk papier vernietigen

Er zijn verschillende soorten documenten die worden gezien als vertrouwelijk papier. Kantoorpapier, enveloppen, karton en tijdschriften worden allemaal gezien als vertrouwelijk papier en komen in aanmerking voor vernietiging. Naast het vertrouwelijk papier vernietigen kunnen wij voor u ook digitale datadragers vernietigen.

Hierbij kunt u denken aan harddisks, cd-roms en diskettes. Natuurlijk wordt ervoor gezorgd, zowel bij het vertrouwelijk papier vernietigen als bij de digitale datadragers vernietigen, dat uw vertrouwelijke documenten niet meer teruggevonden en uitgelezen kunnen worden.

Digitale datadragers en vertrouwelijk papier vernietigen? Neem contact op.

Laat ons uw vertrouwelijk papier vernietigen!

Wilt u snel en gemakkelijk uw vertrouwelijk papier vernietigen? Bij Visser assen bent u daarvoor op de juiste plek! Door onze ISO-certificering bent u ervan verzekerd dat wij goed uw vertrouwelijk papier vernietigen. Zonder dat dit teruggevonden of uitgelezen kan worden.