Al meer dan 80 jaar een begrip in recycling

Begin jaren 30 zagen de heren P.Visser en P.Veenstra al toekomst in de in- en verkoop van lompen, oud ijzer, jute, huiden en metalen. Onder de naam fa.Visser & Veenstra hebben ze zich in 1934 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Na eerst te zijn gevestigd aan de Kloekhorststraat werd al spoedig een oude drukkerij betrokken aan de Steendijk 4 in Assen. Door stadsvernieuwing vond op 27 mei 1961 de verhuizing plaats naar de huidige locatie aan de Dr.A.F.Philipsweg 43. Na het overlijden van beide vennoten, kort na elkaar, werd het bedrijf in 1956 voortgezet door R.Visser.

Vanaf 1974 werd de directie gevoerd door P. en G. Visser, vader Visser bouwde zijn activiteiten meer en meer af. Nadat vader Visser begin jaren 80 stopte en G.Visser in 1993 wegens gezondheidsredenen uit de v.o.f. Visser Assen was getreden, werd de zaak geleid door P. Visser.

De v.o.f. Visser Assen werd in 1997 omgezet in Visser Assen Recycling B.V. Visser Assen Recycling heeft door de jaren heen een zeer betrouwbare reputatie opgebouwd met klanten die al meer dan 50 jaar bij Visser Assen Recycling hun waardevol afval afleveren.