Over ons

Al meer dan 80 jaar een begrip

Een reis door de tijd

Al meer dan 80 jaar een begrip in recycling

Hoe het begon...

Begin jaren 30 zagen de heren Visser en Veenstra al toekomst in de in- en verkoop van lompen, oud ijzer, jute, huiden en metalen. 

1930
Inschrijving KvK

Onder de naam fa. Visser & Veenstra hebben ze zich in 1934 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

1934
Steendijk, Assen

Na eerst te zijn gevestigd aan de Kloekhorststraat werd al spoedig een oude drukkerij betrokken aan de Steendijk 4 in Assen.

1938
Huidige locatie

Door stadsvernieuwing vond op 27 mei 1961 de verhuizing plaats naar de huidige locatie aan de Dr. A.F. Philipsweg 43.

1961
Overlijden

Na het overlijden van beide vennoten, kort na elkaar, werd het bedrijf in 1956 voortgezet door R. Visser.

1956
Zonen in directie

Vanaf 1974 werd de directie gevoerd door de zonen P. en G. Visser. Vader Visser bouwde zijn activiteiten meer en meer af. 

1974
Piet Visser

Nadat vader Visser begin jaren '80 stopte en G. Visser in 1993 wegens gezondheidsredenen uit de v.o.f. Visser Assen was getreden, werd de zaak geleid door Piet Visser.

1993
Van vof naar BV

De v.o.f. Visser Assen werd in 1997 omgezet in Visser Assen Recycling B.V. 

1997

Reputatie

Visser Assen Recycling heeft door de jaren heen een zeer betrouwbare reputatie opgebouwd met klanten die al meer dan 50 jaar bij Visser Assen Recycling hun waardevol afval afleveren.

Een oplossing die past bij uw organisatie

Het maakt niet uit of u eenmalig, of structureel archiefstukken wilt laten vernietigen, zodat uw archiefruimte overzichtelijk en opgeruimd blijft. Visser Assen is u graag van dienst. Desgewenst kunnen we met u een vaste dag inplannen om materieel op te halen. Tot die tijd kunt u archiefstukken bewaard in onze veilige, afgesloten containers. Voor papierstromen maken we voornamelijk gebruik van makkelijk te verplaatsen rolcontainers met een security-slot. Containers met een inhoud van 120 of 240 liter zijn in het algemeen zeer geschikt voor de dagelijkse papierstromen binnen kantoren of afdelingen. Grotere en kleinere en containers zijn ook leverbaar, voor een aanpak afgestemd op uw organisatie.

Visser Assen Recycling staat voor: