Oud ijzer in Hoogeveen

Uw oud ijzer in Hoogeveen laten ophalen? Betrouwbaar en snel!

Oud ijzer in Hoogeveen? Visser Assen haalt het op!

Betrouwbaar uw oud ijzer in Hoogeveen laten ophalen wanneer het u uitkomt? Dan bent u bij Visser Assen op het juiste adres! Door onze eigen wagenpark zijn wij erg flexibel, daardoor kunnen wij snel uw oud ijzer ophalen!

Voor Visser Assen is het belangrijk dat er verantwoordelijk wordt omgegaan met oud ijzer en wilt bijdragen aan een beter milieu. Doordat u uw oud ijzer uit Hoogeveen laat ophalen door Visser Assen, draagt ook u bij aan een beter milieu. Ook kunt u voor het oud ijzer dat u op laat halen een vergoeding verwachten. Deze vergoeding wordt bepaald door de dagprijs van oud ijzer.

Oud ijzer op laten halen in Hoogeveen?  Neem gerust contact met ons op!

Dé voordelen van oud ijzer op laten halen in Hoogeveen

Wanneer u Visser Assen uw oud ijzer in Hoogeveen laat ophalen kunt u genieten van een aantal voordelen:

 • Het oud ijzer dat Visser Assen bij u in Hoogeveen ophaalt levert u een vergoeding op.
 • In Hoogeveen uw oud ijzer laten ophalen door Visser Assen is geheel gratis, hierdoor bent u ook geen benzinekosten kwijt.
 • Visser Assen komt bij uw oud ijzer in Hoogeveen ophalen, dit betekent dat u geen moeite hoeft te doen om een oud ijzerboer op te zoeken.
 • Doordat wij beschikken over onze eigen wagenpark, kunnen wij u een flexibele service leveren. Zo komen wij uw oud ijzer ophalen wanneer het u uitkomt.
 • Het oud ijzer dat Visser Assen bij u in Hoogeveen ophaalt wordt gerecycled, zo draagt ook u bij aan een beter milieu!


Genoeg voordelen! Laat Visser Assen uw oud ijzer ophalen.

Neem contact met ons op!

Non Ferro en oud ijzer inleveren? Dit recyclen wij!

Visser Assen Recyclet een hoop. Daarom hebben wij onderstaand een overzicht gemaakt. Wij halen uw oud ijzer of non-ferro metalen op. Visser Archief is ISO gecertificeerd, hierdoor bent u verzekerd van de kwaliteit van de diensten & Service van Visser Assen. Door ons eigen wagenpark zijn wij enorm flexibel als u uw oud ijzer wilt laten ophalen.

 • Elektromotoren
 • Oud brons
 • Oud ijzer
 • Oud zink
 • Oud koper
 • Oud lood
 • Oud aluminium
 • Oud messing
 • Oud staal Accu’s

Uw oud ijzer laten ophalen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.

Visser Assen doet meer dan Oud ijzer in Hoogeveen!

Visser Assen haalt niet alleen uw oud ijzer op in Hoogeveen, naast het ophalen van oud ijzer, halen wij ook oud papier op in Hoogeveen. Dit is iets waar Visser Assen zich al meer dan 70 jaar mee bezig houdt.

Naast het ophalen van oud ijzer en oud papier, doen wij ook archiefvernietiging in Hoogeveen. Heeft u een bedrijf of bent u op zoek naar archiefvernietiging, dan bent u bij Visser Assen ook daarvoor op het juiste adres. Wij zijn hierin ook gecertificeerd, waarbij u verzekerd wordt, door middel van een certificaat, dat het archief goed en veilig is vernietigd.

Bent u op zoek naar containerverhuur in Hoogeveen om goederen in kwijt te kunnen? Visser Assen beschikt over een groot aantal containers. Hierdoor hebben wij voor elk type materiaal een passende container voor u! Door ons eigen wagenpark kunnen wij snel de containers plaatsen, wisselen of ledigen.
Wij garanderen u een perfecte service door ons brede wagenpark.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.

Laat Visser Assen uw oud ijzer ophalen!

Wilt u snel en gemakkelijk uw oud ijzer in Hoogeveen laten ophalen? Bij Visser Assen bent u daarvoor op de juiste plek! Door onze snelle en goede service bent u ervan verzekerd dat wij snel uw oud ijzer ophalen. Door onze eigen wagenpark zijn wij enorm flexibel om uw oud ijzer op te halen!

Laat Visser Assen uw oud ijzer in Hoogeveen ophalen!

Nadat wij uw oud ijzer uit Hoogeveen hebben opgehaald, gaat het als eerst naar een sorteerlocatie. Hier worden alle verschillende soorten oud ijzer zoveel mogelijk van elkaar gescheiden. Wanneer het oud ijzer is gescheiden, wordt het eenvoudiger om oud ijzer en Non-Ferro metalen te recyclen.

Wanneer oud ijzer / metalen objecten die niet geheel kunnen worden gerecycled, zullen gebruikt worden bij het verwerken van metalen tot nieuwe producten.

Wanneer wij oud ijzer in Hoogeveen ophalen, bekijken wij eerst altijd een aantal factoren. Wij kijken naar behoefte, hoeveelheid, frequentie en manier van afvalscheiding. Op deze manier kunnen wij, als wij uw oud ijzer ophalen, u op een passende wijze bedienen.

Uw oud ijzer op laten halen in Hoogeveen? Visser Assen haalt uw oud ijzer op! Bel nu.

Oud ijzer prijs in Hoogeveen op maat

Wanneer wij u ons uw oud ijzer laat ophalen, krijgt u een prijs op maat. De prijs van het opgehaalde oud ijzer, is afhankelijk van de dagwaarde van het oud ijzer. Deze wordt op de dag zelf bekeken.

Oud ijzer op laten halen in Hoogeveen? Neem contact op.