Uw Oud ijzer inleveren?

Voor bedrijf

Voor particulier

Non-Ferro en Oud ijzer inleveren?

Oud ijzer inleveren? Neem contact op

Heeft u oude metalen liggen waar u nog wat aan wilt verdienen? Dan is Visser Assen Recycling u graag van dienst. Wij verzamelen verschillende soorten metaalafval, en recyclen zowel oud ijzer als non-ferro metalen.

We zijn met name geïnteresseerd in metaalafval van metaal-, constructie-, productie-, carrosserie-, garage- en sloopbedrijven.

Wilt u uw oud ijzer inleveren? Dat kan bij ons. Wilt u liever dat wij uw oud ijzer komen ophalen? Door ons eigen wagenpark zijn wij enorm flexibel. 

Visser Assen recyclet voor jou:

Visser Assen Recyclet een hoop. Daarom hebben wij onderstaand een overzicht gemaakt. Wij halen uw oud ijzer of non-ferro metalen op. Visser Archief is ISO gecertificeerd. Door ons eigen wagenpark zijn wij enorm flexibel als u uw oud ijzer wilt laten ophalen.

  • Elektromotoren
  • Oud ijzer
  • Oud koper
  • Oud aluminium
  • Oud staal
  • Oud brons
  • Oud zink
  • Oud lood
  • Oud messing
  • Accu’s

Uw oud ijzer laten ophalen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.

Meer dan alleen uw Oud ijzer inleveren

Visser Archief doet meer dan alleen non-ferro en oud ijzer ophalen. Zo halen wij ook oud papier op, papierafval is al iets waar Visser Assen zich de afgelopen 70 jaar mee bezig houdt.

Niet alleen het recyclen van papierafval, maar ook Archiefvernietiging en Container verhuur doet Visser Assen al jarenlang.

Visser Assen is ISO Gecertificeerd

Visser Assen is daarom ook ISO gecertificeerd als het gaat om archiefvernietiging.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.

Laat uw Non-Ferro en Oud ijzer door Visser Assen recyclen

Opgehaald metaalafval wordt naar onze sorteerlocatie vervoerd, waar de verschillende metalen zoveel mogelijk van elkaar worden gescheiden. Dit scheiden van oud ijzer en de oude Non-Ferro metalen maakt het eenvoudiger om de metalen te hergebruiken. Metalen objecten die niet in zijn geheel kunnen worden hergebruikt, zullen uiteindelijk worden gebruikt bij het verwerken van metalen tot nieuwe producten.

We kijken altijd naar uw behoefte, hoeveelheid, frequentie en manier van afvalscheiding, om u op passende wijze te kunnen bedienen. Hierop passen we het gebruik van containers en baksystemen ook op aan. Bij bedrijfsmatig gebruik is het plaatsen van een container door Visser Assen ook mogelijk. Welke prijs u voor oud ijzer en Non-Ferro metalen ontvangt, is afhankelijk van de dagprijzen en de kwaliteit en kwantiteit van de oude metalen.